Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SlideshowPluginWidget has a deprecated constructor in /customers/5/2/d/parltrappan.se/httpd.www/wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPluginWidget.php on line 8 Om Pärltrappan Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /customers/5/2/d/parltrappan.se/httpd.www/wp-content/themes/spacious/inc/functions.php on line 347

Pärltrappan har fyra avdelningar varav två för barn mellan 1-3 år, Nordan och Sunnan och två för barn mellan 3-5 år, Östan och Västan. Vi har engagerade pedagoger som är utbildade förskollärare, montessoripedagoger och barnskötare.

Våra lokaler är ljusa och luftiga och miljön på Pärltrappan är förberedd för barnens frihet till att välja aktiviteter som är anpassade utefter barnen. Vi har en egen stor gård med skogen som nära granne och många fina parker i vårt närområde. 

Vi vill ge barnen nyttig och vällagad mat, därför satsar vi bland annat på KRAV-märkta och ekologiska råvaror som vår egen kokerska lagar till. 

Ute på vår gård har vi pallkragar med egna odlingar som barnen är med och planterar och tar hand om och till sist skördar, tillagar och äter. Vi odlar bland annat morötter, gurka, tomater, potatis och jordgubbar.