Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SlideshowPluginWidget has a deprecated constructor in /customers/5/2/d/parltrappan.se/httpd.www/wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPluginWidget.php on line 8 Vår personal Deprecated: Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in /customers/5/2/d/parltrappan.se/httpd.www/wp-content/themes/spacious/inc/functions.php on line 347

Vi är ett gäng engagerade pedagoger som är utbildade till förskollärare, montessoripedagoger och barnskötare. Vi tar tillvara på varje barns inre drivkraft att kunna själv och att utforska sin värld. Det betyder att vi stödjer och vägleder barnen att lära känna sin kompetens, förmåga och självständighet.

Vi lägger mycket tid på att låta barnen hjälpa sig själva med det de klarar av. Vi ser till barnens olika förmågor och anpassar utmaningarna i inne-­ och utemiljön efter de behov och styrkor som finns i gruppen. Alla ska kunna utvecklas på sina villkor.